< Investim în resursa umană pentru dezvoltarea profesională a următoarei generaţii
16.12.2016 / 10:32:00 - Publicat: 5 yrs

Start “Meserii pentru viitor”!


În data de 12 septembrie, odată cu începutul noului an școlar, am dat startul și proiectului nostru “Meserii pentru viitor”. După luni de pregătiri intense și muncă asiduă a tuturor celor implicați, cei 30 de elevi care vor participa la proiect și-au început “cariera” de licean în două laboratoare complet renovate și dotate conform cerințelor profilului.

La invitația doamnei director a Liceului Tehnologic Petru Maior, doamna profesor Cristiana Pantelimon, compania noastră a fost reprezentată la deschiderea anului școlar de către domnul Mehmet Kayisligil. Cu această ocazie, domnul director a subliniat importanța acestui proiect pentru Kastamonu Romania, și pentru întreaga industrie a prelucrării lemnului din zona noastră, care se confruntă cu o lipsă acută de profesioniști. “Depinde foarte mult de noi, să îi atragem pe tineri în această industrie frumoasă și foarte grea. Ea necesită multă muncă, multă practică. Este o industrie cu un flux dinamic, dar poate cel mai important lucru este că ea provoacă dependență: odată ce descoperi că îți place, rămâi ancorat în acest domeniu, sub o formă sau alta. Există multe cursuri de formare profesională, dar cele mai multe de doar câteva luni. Ori industria are nevoie de tineri formați bine, nu neapărat formați repede”, a menționat domnul Kayisligil.

Cu speranța ca am pus temeliile unei schimbari în bine a pieței forței de munca din zonă, îi felicităm pe cei implicați, le dorim în continuare putere de muncă, iar tinerilor ucenici spor la învățat!Localizare si contact

Adresa:
Str. Ierbuș, nr. 37
Reghin, Jud. Mureș
cod 545300,
România

Contact Vânzări:
Fax: +4 0372 593 811
Email: 

Untitled Document

Distribuitori

Distribuitorii produselor fabricate la Kastamonu Romania

detalii

Materiale marketing si mostre

Utilizați acest modul pentru a comanda cataloage, mostrare, expozoare și mostre.

IN CURAND